Chirec Chirec Chirec Chirec Chirec Chirec Chirec Chirec

Portaalsite medische beeldvorming

 

Of u nu patiënt of voorschrijvende arts bent, via de portaalsite van de medische beeldvorming van Chirec kan u op een beveiligde manier de beeldvormingsonderzoeken die in het ziekenhuis werden uitgevoerd online bekijken.

U bent patiënt

Toegang to portaalsite

Via het internetadres https://imaging.chirec.be komt u op de portaalsite medische beeldvorming terecht.

Meldt u aan met de toegang- en controlecodes die op het document vermeld staan dat u meekreeg tijdens uw bezoek aan de dienst medische beeldvorming.

Bij een eventueel latere consultatie bij uw behandelende arts kan u hem of haar dit zelfde document overhandingen, zodat hij of zij toegang tot uw beeldvormingsonderzoeken heeft.

 

Wat in geval bij verlies van uw toegangscodes?

In geval van verlies van het document met daarop de toegang- en controlecodes, aarzel niet om het secretariaat van de dienst medische beeldvorming van de ziekenhuissite te contacteren zodat ze deze codes kunnen desactiveren.

Hetzelfde secretariaat zal u een document met de nieuwe toegangs- en controlecodes overhandigen.

 

U bent de behandelende arts

U heeft toegang tot MediBridge / MediMail

U ontvangt het verslag of een rapport met een link naar de portaalsite, alsook een toegangscode en een controlecode waarmee u de aangevraagde beeldvormingsonderzoeken kunt bekijken.

Afhankelijk van uw medische patiëntensoftware volstaat het aldus om op die link te klikken of deze te kopiëren/plakken in uw webbrowser.

 

U heeft geen toegang tot MediBridge / MediMail

De link naar de portaalsite, alsook de toegangscode en een controlecode, staan vermeld op het verslag of het rapport op papier dat u per post krijgt toegestuurd. Het volstaat deze link te gebruiken in uw webbrowser.

 

Werking van de portaalsite

Visualiseer een uittreksel uit de Gids.