Preventieve Maatregelen - Coronavirus - covid 19

Meer info

Specificiteit van de Stress Kliniek in het Park Leopold

De Stress Kliniek in het Medisch Centrum Park Leopold legt zich in het bijzonder toe op de preventie van professionele stress en de behandeling van angststoornissen en pijn.  

De therapeuten

Het team bestaat uit drie therapeuten:

Alexandre Bégué : Therapeut gespecialiseerd in alles wat betrekking kan hebben op het behandelen van professionele stress, in al zijn vormen.

Vandaag stelt hij al zijn competenties en kennis ten dienste van mensen die lijden aan stress, burn-out en angststoornissen.

Dr Eric Raucq : Neuroloog. Gespecialiseerd in de evaluatie en fysiologische en neurologische behandeling van de impact van stress.

In het kader van chronische stress kunnen bepaalde invaliderende symptomen optreden die medische hulp vereisen, zoals problemen mert concentratie, geheugen, slaap, angst, depressie, enz.

Laetitia Klado : Psychoanalyticus, hypnotherapeut. Gespecialiseerd in de behandeling van tinnitus.

Als u aan tinnitus lijdt, komt het vaak voor dat stress een grote invloed heeft op de perceptie van de stoornis. Consultaties hypnotherapie zijn er voor alle patiënten met tinnitus die moeten leren "leven met de ziekte".

Contact

Een team gespecialiseerd in de behandeling van burn-out en stress dat bestaat uit artsen, therapeuten, coaches en psychologen: 

Tel. : 02/434.81.03